De Onderdelengids spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze website. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de website en van de door haar langs elektronische weg aangeboden informatie en producten.

De Onderdelengids behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze website te wijzigen zonder nadere aankondiging.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt de Onderdelengids geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan de Onderdelengids geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

De Onderdelengids garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

De Onderdelengids aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

De geboden informatie is niet bedoeld ter vervanging van deskundig advies. Het gebruik van de geboden informatie is voor uw eigen rekening en risico. Als rechthebbende behouden wij alle rechten met betrekking tot de geboden informatie. Onder informatie verstaan wij teksten, producten, prijzen, grafisch materiaal en logo's.

Op de informatie van deze website en op de disclaimer is Nederlands recht van toepassing


Onderdelengids B.V.

Eiklaan 1, 2282AS Rijswijk

BTW.  NL 804077915 B01
Kvk Haaglanden: 27102886

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 070-3989845 - Fax: 070-3989343

Sinds 1984 specialist op het gebied van vraag en aanbod in auto onderdelen middels het uitgeven van een Gids en online zoekmachines betreft het vinden van auto onderdelen, nieuw, gebruikt en gereviseerd voor B2B, B2C, Import/Export, Car Parts, Truck Parts